Zakelijke energie van Total


Bent u benieuwd of Total een goede zakelijke energieleverancier is voor u? Lees dan hieronder meer over Total. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met Sention, wij helpen u graag.


Meer over Total


Total is een multinational met ruim 100.000 werknemers en bedrijven in meer dan 130 landen. Samen met haar dochter- en zusterondernemingen, is Total de vierde op de ranglijst van grootste internationale olie- en gasmaatschappijen ter wereld. Total Gas & Power is gevestigd in Den Haag en levert sinds 2013 ook zakelijke energie aan ondernemers. zij leveren zowel grijze als groene stroom. Zij stimuleren bedrijven dan ook om te verduurzamen, door onder andere zonnepanelen aan te bieden.

Maak gebruik van zakelijke energie via Sention


Benieuwd of Total de goedkoopste of de beste aanbieding voor u heeft? Wij zoeken dat graag voor u uit, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Stuur geheel kosteloos en vrijblijvend uw jaarnota op, en ontvang binnen 2 werkdagen een aanbod die perfect aansluit op uw huidige bedrijfssituatie.
Hulp nodig?
Contactgegevens Total


  • 070-3180480 (algemeen)


Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.