Zakelijke energie van NLE


Bent u benieuwd of NLE een goede zakelijke energieleverancier is voor u? Lees dan hieronder meer over NLE. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met Sention, wij helpen u graag.


Meer over NLE


NLE is een onafhankelijke energieleverancier dat groene stroom en gas levert aan particuliere- en zakelijke klanten. Voorheen had de NLE zich gespecialiseerd in de de consumentenmarkt, en is sinds 2011 ook actief in de zakelijke energiemarkt, onder de naam "NLE Zakelijk". De NLE levert elektriciteit die wordt opgewekt uit waterkracht. In de regel komt dit uit Scandinavische waterkrachtcentrales en wordt deze gekocht middels een Garantie van Oorsprong of groencertificaat.

Maak gebruik van zakelijke energie via Sention


Benieuwd of NLE de goedkoopste of de beste aanbieding voor u heeft? Wij zoeken dat graag voor u uit, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Stuur geheel kosteloos en vrijblijvend uw jaarnota op, en ontvang binnen 2 werkdagen een aanbod die perfect aansluit op uw huidige bedrijfssituatie.
Hulp nodig?
Contactgegevens NLE


  • 088-2030500
  • verkoop@nlezakelijk.nl


Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.