Zakelijke energie van Qurrent


Bent u benieuwd of Qurrent een goede zakelijke energieleverancier is voor u? Lees dan hieronder meer over Qurrent. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met Sention, wij helpen u graag.


Meer over Qurrent


Qurrent is een energiebedrijf dat groene stroom en gas levert aan particuliere- en zakelijke klanten. Zij streven niet naar maximale winst, maar dat iedereen net zoveel duurzame energie opwekt als verbruikt. Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties namen in 2011 het initiatief voor een nieuw soort energiebedrijf: We Generate. Hieruit is Qurrent ontstaan. Qurrent is een landelijke energiecoöperatie die je zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van energie. Qurrent is voor het vierde jaar op rij door Greenpeace, de Consumentenbond, HIVOS, Natuur & Milieu, WISE en WNF verkozen tot groenste stroomleverancier van Nederland.

Maak gebruik van zakelijke energie via Sention


Benieuwd of Qurrent de goedkoopste of de beste aanbieding voor u heeft? Wij zoeken dat graag voor u uit, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Stuur geheel kosteloos en vrijblijvend uw jaarnota op, en ontvang binnen 2 werkdagen een aanbod die perfect aansluit op uw huidige bedrijfssituatie.
Hulp nodig?
Contactgegevens Qurrent


  • 088-7771200 (service)
  • 088-7771275 (verkoop)


Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.