Zakelijke energie van Essent


Bent u benieuwd of Essent een goede zakelijke energieleverancier is voor u? Lees dan hieronder meer over Essent. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met Sention, wij helpen u graag.


Meer over Essent


Essent is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat stroom en gas levert aan particuliere- en zakelijke klanten. Essent is opgericht in 1999 en het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Zij zijn één van de meest toonaangevende energiebedrijven in Nederland met een klantenbestand van ruim 2,5 miljoen klanten. Ook adviseren zij bedrijven hoe zij energie kunnen besparen, door middel van handige tools om inzicht te krijgen in het zakelijk energieverbruik. Het uiteindelijk doel is om een positief effect te creëren voor haar klanten, het milieu en de maatschappij.

Maak gebruik van zakelijke energie via Sention


Benieuwd of Essent de goedkoopste of de beste aanbieding voor u heeft? Wij zoeken dat graag voor u uit, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Stuur geheel kosteloos en vrijblijvend uw jaarnota op, en ontvang binnen 2 werkdagen een aanbod die perfect aansluit op uw huidige bedrijfssituatie.
Hulp nodig?
Contactgegevens Essent


  • 0900-1550 (ZZP)
  • 0900-1466 (MKB)
  • 0900-6009600 (Grootzakelijk)
  • ondernemersdesk@essent.nl


Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.