Zakelijke energie van Clean Energy


Bent u benieuwd of Clean Energy een goede zakelijke energieleverancier is voor u? Lees dan hieronder meer over Clean Energy. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met Sention, wij helpen u graag.


Meer over Clean Energy


Clean Energy is opgericht sinds begin februari 2017, is onderdeel van Holthausen Groep en levert groene stroom en gas aan particuliere- en zakelijke klanten. Zij zijn voorstander van het zoeken van oplossingen voor het klimaatprobleem, samen met haar klanten. Dit stimuleren zij door enkel groene stroom te leveren en te investeren in duurzame projecten.

Maak gebruik van zakelijke energie via Sention


Benieuwd of Clean Energy de goedkoopste of de beste aanbieding voor u heeft? Wij zoeken dat graag voor u uit, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Stuur geheel kosteloos en vrijblijvend uw jaarnota op, en ontvang binnen 2 werkdagen een aanbod die perfect aansluit op uw huidige bedrijfssituatie.
Hulp nodig?
Contactgegevens Clean Energy


  • 085-0645990
  • service@cleanenergy.nl


Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.