Energiepartner worden

Als professionele organisatie wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan diverse randzaken. Sention biedt u deze gelegenheid.

Stelt u zich aan ons voor


Het is altijd goed om te zien hoe verschillende professionele organisaties een goede samenwerking tot stand kunnen brengen.

Of u nou een makelaar, een vastgoedexpert, een boekhouder, een energieadviseur of een direct-sales organisatie bent, wij zullen altijd onze handen uit onze mouwen steken om elk proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een goede samenwerking begint altijd met een goed bakje koffie en korte kennismaking.


Wat kan Sention voor u betekenen?


Als partner van Sention adviseert u particulieren en/of zakelijke klanten bij het overstappen van energieleverancier. Via de software van Sention kunt u met een aantal eenvoudige stappen een klant goed adviseren op het gebied van energiebesparing. Sention ontzorgt u op vele gebieden, zodat u als energiepartner zich kan richten op het adviseren en begeleiden van klanten.

Wordt ook partner van Sention


Heeft u interesse om partner te worden? Neemt u dan direct contact op via telefoonnummer 085-0187578. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier, en dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen.


Neem contact op

Vraag en antwoord


Wie is Sention?
Sention voorziet organisaties en bedrijven van verschillende tools en flexibele ondersteuning, om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook hebben wij ruime ervaring in de energiemarkt, zodat u altijd bij het juiste adres bent.

Wat vinden wij belangrijk?
De samenwerking en communicatie moet zo soepel en positief mogelijk verlopen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, en dat willen we graag zo houden.

Hoe snel kan ik beginnen?
Zodra de samenwerkingsovereenkomst is ondertekend, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.